Cari Blog Ini

Uitslagen Masv Arnhem

Uitslagen MASV Arnhem

MASV 1 wint van Arnhemia 2

MASV 1 heeft zaterdag met 2-1 gewonnen van Arnhemia 2 in de Vierde Klasse F. De Arnhemmers kwamen na een kwartier spelen op voorsprong, maar MASV wist nog voor rust langszij te komen door een doelpunt van Martijn Jansen. Na rust zorgde Tijn Verdonk voor de winnende treffer.

MASV 2 verliest van WAVV 5

MASV 2 heeft zaterdag met 3-2 verloren van WAVV 5 in de Vijfde Klasse E. De Arnhemmers kwamen twee keer op achterstand, maar wisten beide keren terug te komen in de wedstrijd. Uiteindelijk was het WAVV dat aan het langste eind trok.

MASV 3 wint van Eldenia 2

MASV 3 heeft zaterdag met 4-1 gewonnen van Eldenia 2 in de Zesde Klasse F. De Arnhemmers stonden al snel met 2-0 voor door doelpunten van Nick van Delft en Sem de Leur. Eldenia wist nog terug te komen tot 2-1, maar MASV wist uiteindelijk de wedstrijd te winnen met doelpunten van Sven van der Weide en Geraldo Rakhorst.